direct contact

Stel uw vraag

VB Airsuspension

Optimale wegligging voor uw camper met VB Airsuspension gemonteerd door de specialisten van DD Campers.

Luchtvering voor uw Camper

U heeft het wellicht al eens meegemaakt dat een inhalende of tegemoetkomende bus of vrachtauto uw camper een in onbalans brengt. Indien dit met hoge snelheid gebeurt dan kan het zelfs gevaarlijk worden. Met de luchtveringsinstallatie van VB-Airsuspension ligt uw camper stabieler op de weg en is uw camper minder gevoelig voor zijwind.

Optimale wegligging

Campers hebben veelal een hoog gewicht. Tevens bevindt het gewicht zich hoog in de camper, dit houdt in dat uw camper een hoog zwaartepunt heeft. Dit zorgt ervoor dat uw camper overhelt in bochten. Dit kan u en uw bijrijder een onveilig en oncomfortabel gevoel geven . VB-Airsuspension biedt u een passend oplossing voor dit probleem, onze luchtvering producten zorgen ervoor dat uw camper minder overhelt in de bochten.

Constante rijhoogte

Het gewicht van een camper is meestal niet gelijkmatig verdeeld over de totale lengte van de camper. Dit kan onder meer komen door de ingebouwde apparatuur en accessoires zoals een fietsendrager. Door de ongelijkmatige verdeling van het gewicht, kan de originele ophanging van uw camper gaan “doorzakken”. Dit zorgt ervoor dat de vering niet meer voldoende zijn werk kan doen en bijvoorbeeld veel schokken en stoten kan gaan doorgeven aan u en uw camper. VB-Airsuspension biedt u de oplossing met onze producten om dit doorzakken en stoten te verminderen waardoor het rij comfort weer terugkomt.

AutoLevel

Stel u voor, na een lange reis bent u aangekomen op uw eindbestemming en komt u erachter dat de campingplaats scheef loopt en uw camper verre van waterpas staat. VB-Airsuspension biedt u de oplossing. Met één druk op de knop “AutoLevel” zorgt onze VB-FullAir 4C luchtvering ervoor dat uw camper waterpas staat. Oneffenheden tot 130mm kunnen zo verholpen worden.

Wilt u weten welke oplossing voor uw camper geschikt is, neem dan contact op met onze specialisten op 015-2627433 en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.