direct contact

Stel uw vraag

Stappenplan

Heeft u schade heeft doorloop dan eerst onderstaande stappen:

Stap 1

Wanneer u schade heeft ontdekt aan uw caravan, maakt u als eerste de melding bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

Stap 2

De verzekeringsmaatschappij zal u vragen om het geschatte schadebedrag te melden van de opgegeven schade. Dit kunt u opvragen bij een door de verzekering geadviseerd herstelbedrijf.

Stap 3

Naar aanleiding van het opgegeven geschatte schadebedrag besluit de verzekering of er een expert bij moet komen of dat de schade dusdanig klein is dat het zonder expertise kan worden hersteld.

Stap 4

Wanneer er een expert de schade moet beoordelen, kunt u de caravan brengen bij het herstelbedrijf. Deze zal van de schade een schaderapport maken, en deze doornemen met de expert en zo nodig aanpassen.

(Let op: Bij het brengen van de caravan neemt u dan ook het kentekenbewijs en de verzekeringsgegevens mee van de caravan)

Graag melden aan de verzekering vanaf welk moment de caravan op het terrein staat het herstelbedrijf, zodat zij dan een expert langs kunnen sturen.

Stap 5

De verzekering geeft goedkeuring, dit betekend dat de schade mag worden hersteld. Het schade herstelbedrijf besteld dan de benodigde spullen voor het herstel.

Stap 6

Als de spullen binnen zijn kan de caravan worden hersteld.

Stap 7

Bij afhalen van de herstelde caravan wordt u gevraagd een “Akte van cessie” te tekenen, hiermee geeft u toestemming dat het factuur direct door het herstelbedrijf naar de verzekering kan worden gestuurd.

Logo Duurzaam caravan camper2