direct contact

Stel uw vraag

DD Campers gaat verhuizen!

Per 1 januari 2024 verhuist DD Campers naar een nieuw adres: De Vulcanusweg 273 in Delft. De gemeente Delft is momenteel bezig met het transformeren van het Schieoever-gebied waar ons bedrijf deel vanuit maakt. Er moet ruimte worden gemaakt voor woningen en kleinschalige technische bedrijven

Beste klanten,

De gemeente Delft is momenteel bezig met het transformeren van het Schieoever-gebied waar ons bedrijf deel vanuit maakt. Er moet ruimte worden gemaakt voor woningen en kleinschalige technische bedrijven, denk hierbij aan technische startups met een connectie met de TU-Delft. Deze plannen hebben ertoe geleid dat wij ons pand per 31 december moeten verlaten.

Wij zullen per 1 januari 2024 een pand aan de Vulcanusweg 273 in Delft betrekken.

Dit pand was tientallen jaren in gebruik door papierverwerker van der Born, later Prezero. Het pand was zwaar verouderd en moest van fundering tot dak worden gerenoveerd. Samen met architecten en aannemers hebben wij het pand inmiddels een nieuwe uitstraling gegeven. Oude elementen en moderne materialen komen hier samen.

In december 2023 beginnen wij met verhuizen en verwachten medio januari 2024 weer volop aan het werk te zijn op onze nieuwe locatie. Het zal de eerste tijd soms nog wat rommelig zijn, we hopen op uw begrip hiervoor.

Onze huidige locatie aan de Rotterdamseweg 266-A zal tot en met 16 december 2023 nog geopend zijn, daarna is die locatie gesloten. U kunt de komende weken ook al iets merken van voorbereidingen.

Wij kijken er enorm naar uit om u volgend jaar op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen!

 

Directie en personeel DD Campers.

« Terug naar overzicht